BEKLAGER! Jeg BER om en sjanse til.

Hei! Dette er triste Stella som skriver nå. Jeg VET at jeg har vært fraværende i....3 måneder..4 måneder... 5- OK jeg SKJØNNER at jeg skuffet dere BEKLAGER! Til mitt forsvar må jeg nesten si at det er vanskelig å drive med noe når ingen gir deg oppmerksomheten som du synes at du fortjener. Jeg vet at mange av dere er sikkert skuffet og vil ikke høre et eneste ord som kommer ut av min munn akkurat nå... Men jeg vil bare spørre om en sjanse til.

I dag når jeg satt på skolebiblioteket med Qa Qa Nero og Latoya, kom jeg på de gamle tidene når vi skrev blogg sammen. Det var en lys periode i livet mitt fordi jeg fikk delt følelsene med andre. Jeg håper dypt inne at noen leste innleggene mine/våre og kjente seg igjen og jeg håper at jeg i hverfall hjalp noen med vanskelige perioder i livet deres. Jeg elsker dere, lesere. Dere gir meg tilbake viljen til å leve!

Og jeg har lyst til å gi noe tilbake.

 

Følg med på bloggen vår, hver fredag og potensielt onsdag. Kan hende jeg poster mer, men det spørs om jeg føler for det. 

 

#beklager #unnskyld #apologise #sorry #trist #lei #tårer #drama #dramatisk #tragedie #tragisk #karma #depresjon #deprimert #mørkedager #sjenert #mørkt #deep #stil #fashion #mote #merke #merker #merkeklær #penger #vesker #michaelkors #gucci #dior #chanel #krangel #vold #voldtekt #voldtatt #beføle #skole #lekse #press #selvmord #kniv #populær #like #sosial #sosialemedier #snapchat #facebook #instagram #mamma #mammablogg #spill #kjæreste #kjærlighet #hjerte #barn #sorg #sport #trening #dedikert #dedikasjon #sunn #suntliv #liv #livet #by #bylivet #gutter #jenter #pappa #mami #papi #kinky #kink #fetish #fetisj #hiphop #musikk #dj #dans #kjærlighetssorg #konkuranse #giveaway #follow #follow4follow #følgertilbake #følger #followme #oppmerksomhet #fame #famous #matlaging #kokk #kake #baking #jul #påske #vinterferie #vinter #snø #photo #photoshoot #bilder #bilde

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

baerumsjentene

baerumsjentene

16, Oslo

Fire jenter fra Bærum som forteller livet sitt og hverdagen sin. Vi har alle vært gjennom mye og dette er en del av vår psykiske bedring. Vær med på dette eventyret med mange emosjonelle berg-og-dal-baner! Klem Stella, Sharmane, Qa Qa Nero og Latoya.

Kategorier

Arkiv

hits