Fortvilelse

Livet går alltid opp og ned som berg-og dal-baner. Det finnes ikke noe godt uten noe vondt. I disse dager har jeg opplevd at jeg sitter fast i et hull i bakken. Det er dypt og veggene er veldig bratte og gjør det vanskelig å klatre ut. Jeg føler at jeg har gitt opp. Jeg sitter på bunnen av hullet dekket i gjørme og fryser. Jeg gråter stille for meg selv. Situasjonen er håpløs. 

Det er slik depresjon føles. Det føles som du er i trøbbel men vet at det er ingenting som kan hjelpe deg. 

Jeg føler meg sånn nå på grunn av mange ting. Jeg har hatt det kjempe travelt på skolen, det er mange innleveringer, fagsamtaler, prøver og det værste av alt - presentasjoner. Bloggen har også vært en stressfaktor for meg. Det føles som alle har mistet motivasjonen for å holde bloggen i livet. Ingen gidder å skrive innlegg, ingen gidder å promotere. Akkurat nå føles det som det er en uungåelig slutt som står i vente for denne bloggen. Alt engasjementet er borte. Jeg har tenkt å melde meg på et kurs for ungdom med depresjon. 

 

- Stella

 

 
 

 

#depresjon #llidelse #angst #trist #skuffelse #svik #blogg #døende #blogg #død #håpløs #fortvilelse #jul

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

baerumsjentene

baerumsjentene

16, Oslo

Fire jenter fra Bærum som forteller livet sitt og hverdagen sin. Vi har alle vært gjennom mye og dette er en del av vår psykiske bedring. Vær med på dette eventyret med mange emosjonelle berg-og-dal-baner! Klem Stella, Sharmane, Qa Qa Nero og Latoya.

Kategorier

Arkiv

hits