Ekte venner i tøffe tider

Hei kjære lesere! I dag startet som en ganske fin dag. Vi (adminene) hadde det kjempe gøy på skolen og koste oss. Så skjedde det noe som skulle ødelegge dagen for alle. Som dere kan lese nedenfor, postet Stella et innlegg om Beyonce! Dette er et veldig sensitivt tema for meg og mange andre. I innlegget skrev hun mye fint. Dessverre skrev hun også at Beyonce kunne forbedre seg. Denne kritikken kom som et sjokk for meg og jeg konfronterte hun naturligvis. Til dette fikk jeg bare svar om ærlighet og at man skal være åpen. Jeg syntes ikke det var et godt nok svar og krevde at hun skulle slette det. Hun nektet. Dette skapte en liten krangel. Jeg var sjokkert og mye mer såret en jeg viste. Jeg satt urørlig og tenkte på hva som nettopp hadde skjedd. Den ydmykelsen jeg hadde opplevd. Skjelt ut, foran alle. Jeg måtte snu meg sånn at hun ikke skulle seg meg gråte. Så dro jeg så fort som jeg kunne. Jeg har aldri opplevd noe slikt med Stella.  

Poenget med dette innlegget er at venner krangler. Ofte. Det eneste man kan gjøre, er å gi vennskapet tiltro. Alt kommer til å orde seg. Skal vi la en krangel ødelegge vennskapet? NEI! Vi har vært gjennom tykt og tynt. Dette innlegget er dedikert til vennskapet vårt <3 Jeg tilgir deg for det du har sagt om Beyonce. Og jeg håper du tilgir meg for mine skarpe ord og drastiske handlinger.

- Hilsen Sharmane

 

#vennskap #drama #tenåringer #hjertesorg #krangel #beyonce #kritikk #smak #musikk #blogg #glade #triste #tårer #knust #evig #svikt #baerum #vennegjeng #jenter #svik 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

baerumsjentene

baerumsjentene

16, Oslo

Fire jenter fra Bærum som forteller livet sitt og hverdagen sin. Vi har alle vært gjennom mye og dette er en del av vår psykiske bedring. Vær med på dette eventyret med mange emosjonelle berg-og-dal-baner! Klem Stella, Sharmane, Qa Qa Nero og Latoya.

Kategorier

Arkiv

hits